Johannes Camphuysstraat | € 215,000 k.k.

Description Features
  • CityUtrecht
  • StreetJohannes Camphuysstraat
  • Price€ 215,000 k.k.
  • Availability-
  • Living area68 m²
  • Bedrooms1
  • Interior-

Een zeer lichte benedenwoning in het rustige, maar populaire Lombok met een riante dakterras. Het geheel is smaakvol en recentelijk van binnen gerenoveerd. Ook is de C.V. installatie onlangs vervangen en is nieuw aangesloten. De woning heeft een uitbouw waardoor deze in oppervlakte is gegroeid. Naast de woonoppervlakte die gegroeid is, zijn er ook meerdere, handige opbergruimten gecreëerd. De dakterras is gelegen op de uitbouw van de slaapkamer en deze is te bereiken via een vaste trap. De woning is ideaal voor starters en is instapklaar.

LIGGING:
Aan de rand van het prachtige Lombok, uitvalswegen, openbaar vervoer en op fietsafstand van het Centrum. Diverse winkels en een verscheidenheid aan kleine restaurants en lokale voorzieningen zijn in de directe omgeving en op loopafstand bereikbaar. De wijk Lombok staat bekend om haar levendige en multiculturele karakter.

INDELING:

Entree op de begane grond met een gang die leidt tot de grote woonkamer met een prachtig open keuken. Deze is voorzien van alle gemaksvoorzieningen en een gezellige bar om aan te ontbijten. Links van de woonkamer bevindt een gang die toegang biedt tot de 'his and hers' toiletten, de badkamer, de washok en een opbergruimte. Via dezelfde gang bereik je de grote slaapkamer die toegang biedt tot de riante dakterras van circa 17 m2. Naast de slaapkamer bevindt zich nog een ruimte voor opberging waar ook de nieuwe C.V.-ketel is geplaatst.


BIJZONDERHEDEN:
- De gehele woning van binnen is in 2017 gerenoveerd.
- Er ligt nieuwe laminaat door de gehele woning.
- Twee toiletten (voor hem en voor haar)
- Een nieuwe C.V. ketel
- Groot zonnig dakterras
- Parkeerplaats met vergunning, geen wachtlijst om een eerste en tweede parkeervergunning
aan te vragen (Zone A2);

Terug naar zoekresultatenBack to search Send response to this House