Huren

Hoe werkt huren via EU–Makelaardij? Snel,  en doeltreffend in zes stappen!

Bent u op zoek naar een gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte in Utrecht? Via ons heeft u uw kamer, studio, appartement of woonhuizen snel gevonden!

U huurt een woonruimte in zes stappen:

 • Inschrijving
  Door gratis en vrijblijvend in te schrijven bij EU-Makelaardij maakt u aan ons uw woonwensen kenbaar. Vanaf dit moment komt u direct in aanmerking voor woonruimte.
 • Woningaanbod
  Op basis van de door u opgeven woonwensen ontvangt u, van ons automatisch ons actuele woningaanbod per mail. U hoeft niets te doen, wij houden u op de hoogte.  Natuurlijk kunt u als ingeschreven woningzoekende altijd onze website bezoeken.
 • Bezichtiging
  Bent u een geschikte woonruimte tegen gekomen? Plan direct een bezichtiging via de  contact formulier op de website. Ook kunt u telefonisch een afspraak met ons maken of via email. Een bezichtiging vindt altijd plaats onder begeleiding van één van onze medewerkers.
 • Interesse
  Bent u na de bezichtiging geïnteresseerd de woonruimte te huren dan vult u met één  van onze medewerkers een acceptatie- en vragenformulier in. Uw gegevens worden voorgelegd aan de verhuurder voor een akkoord.
 • (Huur)overeenkomst
  Nadat wij goedkeuring hebben gekregen van de verhuurder om u de woonruimte  te "gunnen", mogen wij u feliciteren. Wij maken met u een afspraak om de huurovereenkomst door te nemen en te ondertekenen.
 • Sleuteloverdracht
  Op de ingangsdatum van de huurovereenkomst vindt de sleuteloverdracht plaats bij uw  nieuwe woonruimte. Bij de sleuteloverdracht wordt een incheckformulier ingevuld, waarop de staat van onderhoud wordt vastgelegd.

Wij wensen u veel plezier in uw nieuwe woning!

Wanneer u via ons een woonruimte huurt gaan wij er vanuit dat u bekend bent met onze algemene voorwaarden. Wat voor u belangrijk is om te weten is dat wij bemiddelingskosten in rekening brengen wanneer u bij ons een woonruimte huurt. Deze bemiddelingskosten worden enkel in rekening gebracht wanneer u besluit een woonruimte te willen huren en wij tot een overeenstemming met de verhuurder komen. De bemiddelingskosten bedragen één keer de maandhuur excl. 21% BTW

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.