Verhuren

Wij streven naar een succesvolle bemiddeling

Wij zoeken voor u naar potentiële huurders die zich gratis inschrijven via onze website en op korte termijn een geschikte woning, bedrijfspand of zoeken. Wij gaan zeer selectief te werk en we beschikken over een groot netwerk van zowel huurders als verhuurders.

De kandidaat huurder moet aan de volgende eisen voldoen:

- Geldig legitimatie bewijs

- Loongegevens (min 3 maanden loonstrook) indien nodig nemen wij contact op met werkgever

- Huurdersverklaring (indien nodig )

- Zelfstandig ondernemer: KvK inschrijving, Btw nummer en recente IB aangifte

Tijdens het hele proces kunnen wij snel en gericht zoeken naar de juiste kandidaat huurder en zullen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent uw woning/bedrijfspand. . Bij bezichtiging is altijd een adviseur van EU-Makelaardij aanwezig.

Wij zullen u altijd voorstellen aan onze kandidaat huurder, vervolgens is aan u de keus om deze kandidaat te accepteren.

Advies

Indien u het op prijs stelt kunnen wij ook voor u het huurcontract opstellen, zoals overeengekomen. Wij werken met pararius model huurovereenkomsten. Geen enkele huurder ontvangt sleutels alvorens het huurcontract is opgemaakt, door beide partijen is ondertekend en de eerste betalingen zijn voldaan.

Wij geven u graag vrijblijvend advies, voor het huren of verhuren van uw woning of bedrijfspand.

Wij bieden ons ook aan om vergunning aan te vragen bij de gemeente i.v.m. de leegstandswet. De leegstandswet is een regeling die de eigenaar van een woning, wat veelal te koop staat, de mogelijkheid geeft om deze tijdelijk te verhuren. De verhuurder kan deze tijdelijke overeenkomst zelf opzeggen en daar zit een belangrijk verschil met gewone tijdelijk verhuur, aangezien de verhuurder geen rekening hoeft te houden met de huurbeschermingsbepalingen.

Beheertaak

Wilt u dus uw woonruimte of een ander type pand verhuren zonder maandelijks de daarbij behorende taken te vervullen of woont u (tijdelijk) in het buitenland, dan is woningbeheer via EU-Makelaardij de perfecte oplossing.

Onze beheertaak bestaat uit o.a. het verzorgen van alle correspondentie die samenhangt met de woningverhuur, het zorgen dat de huur op tijd betaald wordt door de huurder, het afhandelen van de verplichte (administratieve) 'huur beslommeringen' en het op regelmatige basis bezoeken van de woning.

Heeft u nog vragen over de leegstandswet? Neem dan gerust contact op met ons en wij zullen u graag te woord staan.